Wat vinden onze Fans?

Review Enthousiaste fans

Geplaatst door karin gerritsen

Ik heb 2 hangmanden besteld,ze zijn zo mooi,heb ze voor mijn 2 poezels, en heb er ook twee voor mijn zoon zijn poezels bestelden ze zijn prachtig,nog mooier dan op de foto's 

    

Geplaatst door Veerle Vandekerckhove

17-11-2020 | 18.36

Bij het zien van de kersteditie-hangmand was ik meteen verkocht ! Amper 3 dagen na bestelling had ik hem in huis en opgehangen. De haken en pluggen werden bijgeleverd , wat in Coronatijden een voordeel is. De rood/groene mand met lichtjes is een prachtig item in mijn leefruimte, en het is een plezier om de kat er in te zien zitten graaien naar het bolletje dat als speeltje erin hangt. Helemaal blij mee !

Geplaatst door Vanessa Theunissen

14-11-2020 | 13.35

Heel mooie design kattenhangmand die ook nog eens gemakkelijk is om zelf te monteren. Dit is nu al het lievelingsplekje van onze kattin Zen. Bedankt Victoria!


Datum: 11-10-2020

It was love at first sight! That's what my reaction the first time I saw the macrame cat hangingbed/chair posted on the Facebook cat group. I ordered it immediately & got it within a week.The ordering was smooth & met all my expectations.

Me & my kitties are happy about it and the cute hangingchair/bed is exactly the same as the sample photo except for the color as I chose it myself. It is an eye catcatcher & the quality of the hand craftmanship is impressive. 

 

By: Joy

 


 

Datum: 11-10-2020

Na een super fijn, goed en vriendelijk contact werd de hangmand snel thuis bezorgd.

Hangmand was keurig netjes verpakt. De installatie van de hangmand was ook simpel. Er zat ook nog een beschrijving bij hoe je deze kunt ophangen. De kwaliteit van de mand is goed, hij is ontzettend mooi en degelijk. En je hoeft je geen zorgen te maken dat de kat vast kan komen te zitten in het touw.

De katten zijn er ontzettend gelukkig, het is van één van de katten zelfs de favoriete slaapplek geworden.

Kortom echt een super aankoop! 

 

Met vriendelijke groet,

Jacqueline

Sepp van Jacqueline  Sepp van Jacqueline 02


 

© 2020 - 2023 Kattenhangmanden van Victoryknoop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel