Over Mij

Welkom op Victoryknoop, dé plek voor het vinden van een unieke kattenhangmand.

Het verhaal

Victoryknoop is opgericht door Victoria. Haar verhaal heeft alles te maken met haar passies.

‘’Met Victoryknoop komen mijn twee passies samen. Enerzijds mijn liefde voor dieren en dan vooral huisdieren. Onze huisdieren zijn echt onderdeel van ons gezin en hebben echt een speciale plek bij ons thuis. Anderzijds mijn passie voor macramé waardoor ik creatief bezig kan zijn en echt iets unieks kan maken.’’

Missie

Huisdieren maken deel uit van de families waar ze wonen. Een eigen plek is dan wel op zijn plaats. Daarom zijn wij begonnen met het creëren van onze kattenhangmanden.

Hou jij ook van je huisdier? Maak hem of haar gelukkig met één van onze kattenhangmanden.

Handgemaakt

De passie voor macramé zorgt ervoor dat onze kattenhangmanden uitsluitend handgemaakt worden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de beste kwaliteit gegarandeerd wordt.

Dit betekent wel dat onze levertijd iets langer is, namelijk circa 3 weken.

Onze kattenhangmanden kunnen voor alle kleine huisdieren gebruikt worden tot 7 kilogram (maat M) en tot 10 kilogram (maat L), dus zowel katten als honden (en zelfs je konijn ????).

Comfort & stijl

Onze kattenhangmanden zijn niet alleen een comfortabele plek voor je kat (of kleine hond). Het stijlvolle design zorgt ervoor dat de kattenhangmanden ook passen bij elk interieur en niet zomaar een product zijn.

In tegenstelling tot saaie kattenmanden hebben onze kattenhangmanden verschillende kleuren en worden er uitsluitend kwalitatieve materialen gebruikt.

Bereikbaar & behulpzaam

Ons team is dagelijks bezig met het maken van kattenhangmanden, het beantwoorden van vragen en het verbeteren van onze dienstverlening.

Heb je dus een vraag over onze producten, een tip of een leuke foto van jouw huisdier in 1 van onze manden? Ons team staat klaar voor je!

Wij vinden dat elk huisdier een speciaal plekje verdient.  Jij ook? Bekijk dan snel ons assortiment!

 

Groetjes Victoria

    

© 2020 - 2023 Kattenhangmanden van Victoryknoop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel