Maten & Montage

 

Maten

De maat M mand is +/- 130cm lang van de stok tot aan het einde van de kwast. Deze mand heeft in het liggedeelte een ring met een diameter van 45cm en is hierdoor geschikt voor katten/huisdieren tot 7KG.

De maat L mand is +/- 140cm lang van de stok tot aan het einde van de kwast. Deze mand bevat twee ringen. De diameter van het liggedeelte is 50cm. De ring bovenaan de mand zorgt voor extra stevigheid. Hierdoor is deze mand geschikt voor katten/huisdieren tot 10KG.


Ophangen en monteren

Iedere mand heeft twee ophangpunten.  Bij de maat M mand zijn deze gemaakt van katoendraad en bij maat L zijn deze gemaakt van touw. Deze kunnen recht opgehangen worden aan twee haken in het plafond. Hierdoor blijft de mand recht hangen. U kunt er ook voor kiezen om de ophangdraden aan 1 haak in het plafond te hangen (Model M). Hierdoor zou de mand kunnen draaien.

Voor beide maten is de totale lengte van het uiterste ophangpunt van het ophangdraad tot aan het einde van de kwast onderaan de mand circa is 280 cm.

Het ophangdraad van de mand maat M bevat standaard meerdere knopen waarmee u zelf de ophanghoogte kunt bepalen. Zie video 1 voor de instructie van mand maat M.

Het ophangtouw van de mand maat L bevat standaard drie knopen waarmee u zelf de ophanghoogte kunt bepalen. Er zit 20 cm tussen iedere knoop. Zie video 2 voor de instructie van mand maat L.

Is uw plafond hoger dan 280 cm en wilt u de mand niet te hoog van de grond laten hangen? Dan kunt u er ook voor kiezen om de ophangdraden/-touwen te verlengen met een musketonsluiting(karabijnhaak) en een ijzeren/gekleurde ketting. Dit kunt u doen bij beide ophangsystemen van de verschillende maten.


 Montage Model M (Video 1) Video 1

Montage Model L (Video 2)  Video 2 

 

Ophang Schema

Ophangsysteem model M

© 2020 - 2023 Kattenhangmanden van Victoryknoop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel